Vintage tapijten

1 Artikel(en)

per pagina

1 Artikel(en)

per pagina

Vintage vloerkleden en tapijten bij Ehome

Ook gek van op een vintage tapijt of vintage vloerkleed?

Bij ehome, online tapijten kopen beschikken we over een groot assortiment aan vintage vloerkleden, vintage tapijten en retro vloerkleden. Dit alles wordt u aangeboden aan een super scherpe prijs. U kunt bovendien genieten van gratis verzending naar u thuis of op uw werk in België & Nederland.

Waarom een retro vloerkleed of een vintage tapijt kopen?

Altijd al gek geweest van de retro look in uw huis maar heeft u geen zin om enkel maar oude of antieke dingen te kopen? Het vinden van antieke vloerkleden is niet enkel een hele zoektocht, u loopt bovendien het risico dat de producten geen waar voor hun geld zijn. Ehome wil hier een goedkoper en waardig alternatief aanbieden. Wij bieden u het mooiste assortiment aan van nieuwe tapijten en vloerkleden met een vintage look! Zo haalt u een vintage tapijt of vintage vloerkleed in huis met alle voordelen van een nieuw tapijt. We zijn er zeker van dat u lang van deze vloerkleden kan genieten. Bovendien zijn deze makkelijk te onderhouden en behoudt u toch de retro sfeer.

Retro tapijten of retro vloerkleden en hun voordelen

Een vintage vloerkleed zorgt voor hygiëne

Een vintage tapijt neemt de rondzwervende stofdeeltjes in uw huis op zorgt er zo voor dat u niet bij elke stap het stof terug in de lucht schopt. Zo blijft uw huis langer proper en en is de lucht die u inademt schoner.

Met een vintage tapijt bespaart u op energiekosten

Een vintage vloerkleed op de vloer isoleert de warmte. De stilstaande lucht tussen de pool van het tapijt word vastgehouden. Hierdoor is er minder energie nodig om de ruimte warm te houden, dus bespaart u op de energie factuur!

Een vintage tapijt of vloerkleed zorgt voor meer sfeer in huis

Een retro tapijt zorgt voor een meerwaarde in een ruimte, probeer eens een retro vloerkleed onder uw salontafel te leggen, het creëert gelijk een super sfeervolle omgeving. Ook in een kinderkamer kan een vintage vloerkleed zorgen voor de finishing touch. Het zorgt voor extra sfeer en voorziet dan ook nog eens een zachte ondergrond voor uw kind om op te spelen.

klik hier om meer te weten over de voordelen van een tapijt in huis.

 

Reden genoeg dus om uw vintage vloerkleed of vintage tapijt te kopen bij ehome