Moderne tapijten

2 Artikel(en)

per pagina

2 Artikel(en)

per pagina

Moderne tapijten kopen doe je op 1 adres, online tapijten kopen. Bij Ehome garanderen we de beste kwaliteit aan zeer scherpe prijzen!

Daarenboven verzenden we gratis in België & Nederland voor bestellingen boven de 20 euro en kan u het tapijt binnen de 14 dagen na levering gratis retourneren. Kortom, genoeg redenen om bij Ehome uw vloerkleed te kopen.

Een breed assortiment aan moderne tapijten en moderne vloerkleden

Bij Ehome, online tapijten kopen hebben we een breed assortiment aan moderne vloerkleden. We hebben uiteenlopende dessins en verschillende maten in ons assortiment tapijten. Neem dus gerust een kijkje naar ons breed assortiment. U vindt er vast en zeker vloerkleed voor uw interieur.

Uw modern interieur werk je af met een modern vloerkleed of een modern tapijt

Veel mensen kiezen voor een modern interieur. Om dit prachtig interieur af te werken met wat extra gezelligheid van een modern tapijt. Het modern vloerkleed zorgt voor een extra toets in jou interieur. Het modern tapijt zorgt niet enkel voor meer sfeer in uw huis maar zal ook zorgen voor een comfortabele ondergrond en daarnaast zal hij je prachtige vloer beschermen.

De voordelen van een modern vloerkleed in huis

 

Een modern tapijt is goed voor de gezondheid

Een vloerkleed neemt de rondzwevende stofdeeltjes en vuil vast in tegenstelling tot een harde ondergrond waar de stofdeeltjes in de kamer blijven rondhangen. Met een modern tapijt kan u het rondzwevend stof en vuil tot 50% verminderen.

Een modern vloerkleed dempt het geluid

Iedereen weet dat als u over een modern tapijt loopt dit minder geluid maakt dan over een harde vloer. Maar daarnaast zorgt een modern karpet er ook voor dat de reflectie van het geluid binnenin de ruimte zal verstoord worden. Hierdoor zal u minder last van het "echo" effect hebben die vooral opvalt in grotere ruimtes.

Een modern tapijt zorgt voor extra veiligheid

Een tapijt zorgt voor meer veiligheid, u zal minder snel uitglijden. Moest u toch vallen zal u een stuk zachter vallen op een modern tapijt wat het risico op ernstige verwondingen drastisch zal verminderen.

klik hier om meer te weten over de voordelen van een tapijt in huis.