Klassieke tapijten

1 Artikel(en)

per pagina

1 Artikel(en)

per pagina

Tapijten met een klassiek design zijn opnieuw populair

De klassieke tapijten zijn terug razend populiar. Ze zijn dan ook de perfecte keuze voor uw interieur. Het grote voordeel aan klassieke tapijten is zijn tijdloos design, deze tapijten zullen nooit afbreuk doen aan uw droom interieur.

Het uitgebreide kleurenpallet van een klassiek tapijt is iets wat vele mensen aanspreekt. Deze tapijten zijn dan ook echte blikvangers. Ze komen niet enkel tot hun recht in een klassiek interieur maar je kan ze ook meer en meer terugvinden in een modern interieur, hippe kledingzaken en trendy horecazaken.

De meeste mensen halen geen Perzische en oosterse tapijten in huis omwille van de prijs. Echte Perzische en oosterse tapijten zijn zeer duur. Dit komt omdat ze handgeknoopt zijn. Bij Ehome bieden we een goedkoper alternatief aan.

Onze tapijten bestaan uit 100% polypropyleen en hebben een rug van jute. Ze zijn zeer makkeliujk te onderhouden, met één keer per week te stofzuigen wordt al het vuil verwijderd. Bovendien komt door te stofzuigen de pool (de rechtopstaande haren) van je tapijt mooi recht.

Bij Ehome bieden we deze tijdloze tapijten aan tegen de scherpste prijzen .

6 Redenen om uw klassiek tapijt te kopen bij online tapijten kopen!

1) Ehome staat garant voor de beste kwaliteit tegen de beste prijzen
2) Gratis verzending voor bestellingen boven de 20 euro
3) De beste service
4) Snelle verzending
5) Gratis retour
6) Niet tevreden geld terug garantie