Hoogpolige tapijten

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 14

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 14

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

De mooiste hoogpolige vloerkleden online

Een langharig vloerkleed geeft niet enkel een warme uitstraling, het biedt tevens een comfort en een warmte die geen enkele andere vloerbedekking kan bieden. Hoogpolige vloerkleden worden vooral in de woonkamer en de slaapkamer gelegd. Zo voorkomt ze koude voeten tijdens een koude winterdag en geeft ze de ruimte een extra touch. Gezien hoogpolige vloerkleden ook nog eens warmte isoleren door de stilstaande lucht tussen de pool van het vloerkleed vast te houden bespaart u ook nog eens op de energiefactuur.

Vanaf een pool van 2 centimeter kunnen we spreken over een hoogpolig tapijt, ook wel een shaggy vloerkleed genoemd. De maximum pool van een hoogpolig vloerkleed is 6 centimeter.

Er zijn verschillende soorten kwaliteiten in hoogpolige tapijten.

 We hebben polyester tapijten als één van de  edelste synthetische garens. Deze zijn zachter en blijven langer zacht. In polyester hebben we ook de microfibre tapijten. Op deze microfibre tapijten wordt het polyester garen opgeblazen zodat deze heel zacht aanvoelen.

De meest verkochte tapijten wereldwijd zijn de polypropyleen tapijten. Deze hebben ongeveerde dezelfde kwaliteiten als polyester met als verschil dat polypropyleen veel goedkoper is als grondstof. Deze tapijten gaan iets minder lang mee dan polyster tapijten.

We hebben hoogpolige vloerkleden in verschillende kleuren, patronen en vormen. Deze vloerkleden zijn niet enkel warm en gezellig, ze zorgen ook voor meer uitstraling en kunnen andere meubelstukken accentueren. Zo is een rond tapijt perfect om een design stuk te accentueren of gewoon om soms een redelijk rechthoekige kamer een extra touch te geven!

Hoogpolige vloerkleden zijn makkelijk te onderhouden, u kunt ze stofzuigen of buiten uitkloppen met een mattenklopper. 

Ehome heeft een groot assortiment aan shaggy vloerkleden. Als u op zoek bent naar een zeer comfortabele en warme manier om uw living, hal of keuken aan te kleden, zoek dan niet verder en bekijk even ons uitgebreid assortiment aan hoogpolige vloerkleden.

Ehome biedt u al deze vloerkleden aan tegen de scherpste prijzen op de markt

Uw tapijt wordt gratis verzonden vanaf € 20,00 en zal binnen de 2-3 werkdagen geleverd worden.
Niet tevreden? U kan binnen de 14 dagen uw tapijt gratis retourneren.