Tapijten

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 15

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 15

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Uitgebreid assortiment tapijten en matten

Bij Ehome, online tapijten kopen, beschikken we over een uitgebreid gamma vloerkleden, stuk voor stuk geselecteerd door een team van specialisten met meer dan 25 jaar ervaring. U vindt hier onder andere moderne tapijten, klassieke vloerkleden, hoogpolige vloerkleden, grote tapijten, kleine tapijten en goedkope tapijten.
Bekijk ook eens onze promoties.

Uw vloerkleden worden gratis verzonden vanaf 20 € en worden binnen de 2 à 3 werkdagen geleverd.
Bovendien kunt u gratis retourneren binnen de 14 dagen na levering.

Goedkope vloerkleden en goedkope tapijten

Ehome heeft een groot assortiment aan tapijten tegen de scherpste prijzen

Een interieur is pas echt af als u een prachtig tapijt hebt. Er zijn vele voordelen aan een vloerkleed, het zorgt niet alleen voor meer wooncomfort maar ook voor bescherming. kom meer te weten over de vele voordelen aan een tapijt.
Overtuigd? Neem dan snel een kijkje in ons groot assortiment op online tapijten kopen.

Prachtige vloerkleden voor binnen & trendy vloerkleden voor buiten

In ons uitgebreid en steeds groeiende assortiment vind u verschillende buiten tapijten, goedkope vloerkleden, trendy tapijten en zoveel meer. Hier vind u vast en zeker het vloerkleed die past in uw interieur. Aarzel dus niet en neem snel een kijkje onze shop.

Ons groot assortiment omvat verschillende soorten vloerkleden en tapijten

Tapijten in verschillende kleuren

In het assortiment van Ehome, online tapijten kopen hebben we blauwe vloerkleden, grijze vloerkleden, tapijten in zwart-wit, rode tapijten, groene tapijten, paarse vloerkleden, bruine tapijten en zoveel meer kleuren zodat u zeker het juiste kleur vind voor uw interieur.

Verschillende soorten vloerkleden

In het assortiment van Ehome, online tapijten kopen hebben we naast een heleboel vloerkleden in verschillende kleuren ook een heleboel tapijten in verschillende maten en soorten.
We hebben ronde tapijten, rechthoekige tapijten, tienerkamer tapijten, vloerkleed voor in de babykamer, goedkope vloerkleden, kinder vloerkleden, vintage vloerkleden, buiten tapijten en zoveel meer.

Reden genoeg dus om online uw tapijt te kopen bij Ehome

Indien je nog niet overtuigd bent om uw vloerkleed te kopen bij Ehome bekijk dan even enkele redenen om bij Ehome uw tapijten, deurmatten en vloerkleden te kopen.