Veilig betalen bij Ehome - onlinetapijtenkopen.be

We bieden een veilige betaalmodule aan op al onze shops

Bij Ehome, dus ook op onlinetapijtenkopen.be werken we samen met Europabank om de betalingen op onze verschillende webshops veilig te laten verlopen.

Europabank biedt u een 2-in-1-veiligheidspakket aan. Zo zorgen ze niet alleen voor een beveiligde betaalmodule, maar ook voor de veilige verwerking van uw betalingen, ook wel acquiring genoemd.
De betaalmodule is beveiligd door "Verified by Visa/MasterCard Securecode", ook wel 3Dsecure genoemd. Deze extra beveiligingslaag vraagt aan de kaarthouder de transactie te bevestigen met het beveiligingssysteem van zijn bank (bv. een card-reader, een digipass, een codenummer).
Uw betalingen zijn bovendien standaard beveiligd met de 'regel van 3', alle drie de onderstaande elementen worden gecontroleerd en moeten identiek zijn.

  1. het land van het IP-adres van de kaarthouder
  2. het land van levering
  3. het land waar de kaart werd uitgegeven

U leest het goed, u koopt niet alleen de mooiste vloermatten, de beste vloerkleden en leukste badkamertapijten aan de scherpste prijzen maar u betaald daarnaast nog eens super veilig! Alweer een reden om uw vloerkleden of deurmatten te kopen bij onlinetapijtenkopen.be.