Keukenlopers

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 14

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 14

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bij Ehome hebben we een uitgebreid gamma keukenlopers

Bescherm je keukenvloer

De keuken is de drukste plaats in het huis. De vloer heeft het dus vaak hard te verduren. Een keukenloper zorgt voor extra bescherming en is makkelijk te onderhouden. Maar een keukenloper is niet enkel praktisch, een stijlvol keukentapijt zorgt ook voor wat extra kleur in de gezelligste plaats van uw huis.

Een keukentapijt wordt meestal onder het werkblad of onder het fornuis gelegd zodat ze opspattend vet en andere vlekkenmakers kan opvangen en u zo uw vloer kunt beschermen.

Enkele voordelen van een keukentapijt

  • Ze beschermt uw vloer tegen moeilijk verwijderbare vlekken
  • Zorgt voor een comfortabele oppervlakte om op te staan
  • De meeste keukentapijten zijn voorzien van een antislip rug, wat hen veilig maakt
  • Bovendien zijn vele van onze keukenmatten machine wasbaar op 30 C°

Als u een keukenmat koopt geeft u dus zeker een meerwaarde aan uw keuken!

Een keukentapijt is zowel stijlvol als praktisch.

Een keukentapijt moet van goede kwaliteit zijn om de drukke bezigheden tijdens het koken aankunnen maar dat wil niet zeggen dat ze saai moet zijn. Bij Ehome hebben we een uitgebreid gamma keukenlopers in verschillende kleuren en met trendy dessins.

Een keukentapit is veilig!

De keukenlopers die u bij ons kunt kopen zijn doorgaans voorzien van een speciale antislip rug. Dit zorgt er voor dat de keukenmat in kwestie niet snel zal verschuiven.

Een keukenmat is een must in iedere keuken!

Tegenwoordig wordt er op verschillende plaatsen in huis een mat gebruikt. Een vloermat zorgt niet alleen voor wat extra gezelligheid in huis maar is daarnaast ook heel comfortabel.Een keukentapijt is een must in iedere keuken. Ze vangt het vuil op maar zorgt er ook voor dat dat u tijdens het koken op een comfortabele oppervlakte staat.

Daarnaast fleurt de mat uw keuken nog eens op! Een keukenmat dient dus niet enkel om comfortabel op te staan maar ook om uw ondergrond te beschermen. Vaak zijn de vloeren in de keuken lastig om te reinigen daarom kan u één van onze prachtige keukenlopers kopen om ervoor te zorgen dat vet en andere vlekkenmakers geen kans maken om uw vloer aan te tasten.

Aangezien onze keukenlopers wasbaar zijn kan u de vlekken simpel verwijderen. Steek de keukenloper gewoon in de wasmachine op 30C° (delicate was) en ze is terug proper! Een kleine investering die u veel tijd en moeite bespaart