Kokosmatten

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 16

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 16

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bij Ehome hebben we een uitgebreid gamma kokosmatten

De tijd dat de kokosmat een saaie bruine mat was is al lang voorbij. Bij Ehome hebben we een uitgebreid assortiment kokosmatten met prints. Hiernaast hebben we ook verschillende kokosmatten met een rubberen afwerking. Deze nieuwe generatie kokosmatten zorgen voor een frisse en trendy uitstraling zonder de vele voordelen van een kokosmat te verliezen. Kokosmatten kunnen binnen en buiten gebruikt worden. Meestal zie je ze buiten, in de garage of andere ruimtes waar men met vuile schoenen binnenkomt.

De kokosmat zorgt voor een maximum schraapeffect en is daardoor de perfecte partner van uw voordeur, achterdeur of garage. Modder en ander vuil komt zonder probleem los van de schoenen.

De matten zijn makkelijk onderhoudbaar, zodra ze droog zijn kunt u het vuil er makkelijk uitkloppen met een mattenklopper. Als u geen mattenklopper in huis hebt kunt u de mat ook makkelijk uitkloppen tegen de muur.

Een kokosmat is ideaal in combinatie met een droogloopmat, die dan ook nog eens alle vocht absorbeert alvorens u in huis loopt.

Uw matten worden gratis verzonden vanaf 20 € en worden binnen de 2 à 3 werkdagen geleverd.
Bovendien kunt u gratis retourneren binnen de 14 dagen na levering.

U kunt hier dus snel en veilig uw nieuwe kokosmat kopen.