Droogloopmatten

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 21

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 21

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Waarom een droogloopmat kopen?

Een droogloopmat zorgt ervoor dat al het vocht en vuil van de schoenen worden geabsorbeerd en houdt zo uw vloer en huis vrij van vuil. Laat uw hond even op de mat liggen na een wandeling en er komt gegarandeerd een stuk minder vuil op uw vloer terecht! U kunt met een droogloopmat op 2 vlakken besparen, u verliest minder tijd aan poetsen en verbruikt zo dan ook minder huishoudproducten. Een droogloopmat is een binnenmat, in combinatie met een kokosmat zorgt u voor een echte vuilmagneet.

Een droogloopmat is gemaakt van katoen of nylon en heeft een zeer goede absorberende werking. Bovendien hebben deze matten ook nog eens een schrapende functie waardoor ook vuil van de schoenen geveegd kan worden. Voor intensief gebruik raden we een katoenen droogloopmat aan omdat deze veel meer absorberend vermogen heeft dan een nylon schoonloopmat.

Bij Ehome hebben we een uitgebreid gamma droogloopmatten

U kan bij ons terecht voor super absorberende katoenmatten, mileuvriendelijke en ecologische deurmatten, goedkope droogloopmatten en decoratieve matten.
In ons uitgebreid assortiment vindt u dus zeker de geschikte droogloopmat om uw vloer mooi en droog te houden.

De meeste van onze deurmatten zijn machine wasbaar, waardoor ze zelf makkelijk te onderhouden zijn! Bovendien geniet u van gratis verzending vanaf 20 € met levering binnen de 2-3 werkdagen. Indien de droogloopmat u niet bevalt kunt u binnen de 14 dagen gratis retourneren.

U kunt hier dus snel, veilig en goedkoop uw nieuwe droogloopmat kopen.