Deurmatten

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 69

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 69

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hier vindt u de perfecte deurmat voor binnen of buiten

Bij Ehome, online tapijten kopen, zijn we ook gespecialiseerd in deurmatten. Een deurmat is niet enkel een decoratief element, het hebben van een deurmat heeft ook een praktische kant. Zo zorgt een deurmat buiten ervoor dat u het vuil van uw schoenen kan schrapen. Vuil dat anders aan uw schoenen blijft hangen en zo doorheen uw hele huis verspreid kan worden. Een deurmat binnen absorbeert het vocht van uw schoenen waardoor uw vloer langer proper blijft. Bovendien zijn voetafdrukken op uw vloer ook verleden tijd. 

Deurmatten hoeven zeker niet meer saai te zijn. We beschikken over een uitgebreid assortiment matten in verschillende uitvoeringen en kleurencombinaties. Zo vindt u zeker de mat die het beste past bij uw interieur en stijl. 

De meeste mensen hebben één of meerdere deurmatten in huis. De combinatie van een borstelmat, rubbermat of een kokosmat met een droogloopmat zorgt er namelijk voor dat u uw vloer minder moet schoonmaken.

Hoe kies je een deurmat?

Er bestaan verschillende soorten deurmatten, wat het niet makkelijk maakt om de juiste deurmat te kiezen. Een eerste belangrijke vraag is of de mat binnen of buiten gelegd zal worden. Een droogloopmat zal bijvoorbeeld niet het gewenste effecgt bekomen als deze buiten gelegd wordt. 

Indien u hier nog vragen over heeft kunt u meer info terug vinden in ons artikel Welke deurmat heb ik nodig of kunt u uw vraag stellen via ons contactformulier.