Life hacks om uw huis op een stijlvolle manier proper te houden

Welkom, ontdek hier alle tips om uw huis en schoenen schoon te houden!

 

Een overzicht van onze blogartikelen:

 

Enkele redenen om bij Ehome uw tapijten, deurmatten en vloerkleden te kopen:

 

 1. 1) Specialisten

  Bij Ehome werken we samen met een team van specialisten die samen meer dan 25 jaar ervaring hebben. Hierdoor kunnen wij een breed assortiment aan deurmatten, tapijten en vloerkleden aanbieden tegen de beste prijzen zonder ons oog voor kwaliteit te verliezen.
 2. 2) Prijzen

  Wij vergelijken dagelijks de prijzen van onze collega's / concurrenten om er zo voor te zorgen dat we u de beste prijzen kunnen garanderen. Indien wij deurmatten, keukenlopers, badmatten of tapijten vinden aan betere prijzen en condities zullen we ingrijpen waar nodig. Zo verzekeren we u dat u de beste aankoop heeft gedaan bij Ehome.
 3. 3) Betaal veilig

  Uw betalingen verlopen via de veilige module van Europabank, waar u op verschillende manieren mee kan betalen. Deze module is voorzien van verschillende anti-fraude controles zodat er geen reden is om u zorgen te maken.
 4. 4) Service

  Door een performant systeem zorgen we ervoor dat we u snel en correct te woord kunnen staan.
  Zo zorgen we niet alleen voor vloermatten en vloerkleden aan de beste prijzen aar ook voor een goede klantenservice waar wij niet aarzelen om u te woord te staan bij elke vraag die u heeft.
 5. 5) Snelle levering

  Wij werken samen met GLS die naast een zeer proffesioneel bezorging ook nog eens een snelle en vlotte levering garandeert. Zij komen elke dag langs om uw bestelling met zorg in ontvangst te nemen en deze zo snel mogelijk te leveren bij u thuis, op het werk of bij uw familie. Zo bent u zeker dat uw tapijt, vloermat of vloerkleed snel en met zorg bij u wordt bezorgt.
 6. 6) Fabrikanten & partners:

  Wij zijn gevestigd in Waregem, dus tussen de grote en gereputeerde tapijtfabrikanten, waar wij nauw mee samenwerken. Zo bent u zeker dat u uw tapijten en deurmatten tegen de beste prijzen hebt aangekocht!

www.onlinetapijtenkopen.be - www.onlinedecoratiekopen.be - www.onlinespeelgoedkopen.be