Op zoek naar een nieuw tapijt of een nieuwe deurmat?

Zoek niet langer, bij onlinetapijtenkopen.be, een onderdeel van Ehome, kunt u kiezen uit honderden tapijten en deurmatten om uw huis op te fleuren en op een decoratieve manier proper te houden.

Mist uw interieur nog een kleurrijke toets of bent u eerder op zoek naar de warmte en het comfort van een tapijt? Of u nu op zoek bent naar een modern tapijt of eerder een klassiek vloerkleed, we zijn er vrij zeker van dat u binnen ons assortiment het geschikte tapijt kan vinden.

U kunt bij ons ook terecht voor de aankoop van een nieuwe deurmat. Een deurmat is niet enkel een decoratief element, het heeft ook een praktische kant. Zo zorgt een deurmat buiten ervoor dat u het vuil van uw schoenen kan schrapen en absorbeert een deurmat binnen het vocht van uw schoenen waardoor uw vloer langer proper blijft.

Kwalitatieve tapijten en deurmatten aan de scherpste prijzen

We streven ernaar de beste kwaliteit te leveren tegen de scherpste prijzen. Ons team van specialisten is continu op zoek naar nieuwe en innovatieve producten, waarbij we de kwaliteit en vraag van de huidige markt niet vergeten. Op basis van deze ervaring en know how stellen we de prijzen in onze tapijtwinkel geregeld bij om de goedkoopste tapijten te kunnen aanbieden.

Neem ook eens een kijkje op onze promotiepagina. U vindt er geregeld kortingen tot meer dan 50% en dit het ganse jaar door. Gezien er van deze goedkope tapijten slechts enkele stuks meer beschikbaar zijn is dit een pagina voor de snelle beslissers.

Alle tapijten en deurmatten die u in onze online tapijtwinkel kan vinden hebben we op stock. Hierdoor kunnen we een levertermijn binnen de 3 werkdagen garanderen. Bovendien zijn bestellingen vanaf 20 € gratis en kunt u gratis retourneren tot 14 dagen na levering.

Handige tips en weetjes over tapijten en het kiezen van de juiste deurmat

Omdat we weten dat het kiezen van het juiste tapijt of deurmat niet altijd zo evident is hebben we een weetjes pagina opgestart. Hier leggen we onder andere de verschillen tussen een droogloopmat en een kokosmat uit.

De tapijtwinkel met meer dan 25 jaar ervaring

Onlinetapijtenkopen beschikt over een team van gemotiveerde en ervaren werknemers met samen meer dan 25 jaar ervaring in de sector. Tapijten en deurmatten zijn onze passie, we houden van de gezelligheid en de warmte die een tapijt in de huiskamers brengt en willen deze passie dan ook met u delen. Indien u vragen heeft over de aankoop van een tapijt of deurmat kan u altijd bij ons terecht. We helpen u graag telefonisch verder op het nummer (+32) 56 662852 of u kunt ons bereiken via het contactformulier.